Το Δ.Σ. σας καλοσωρίζει στο ιστολόγιό μας. Η ενεργή συμμετοχή όλων των γονέων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή λειτουργία του συλλόγου μας. Το Δ.Σ. καλεί τον κάθε γονιό να συμβάλλει με απόψεις-παρατηρήσεις-ιδέες-προτάσεις στη δραστηριοποίηση του συλλόγου και στον εμπλουτισμό του ιστολογίου μας.


Αρχική | Αργίες Σχ. Έτους | Καταστατικό Συλλόγου | Επικοινωνία


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Απάντηση του Δ.Σ Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολειου & 1ου ΝΗπιαγωγείου Παλαμά

Απάντηση του Δ.Σ Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου & 1ου Νηπιαγωγείου Παλαμά προς την απάντηση της κ. Μουτσανίδου Μαρίας Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά

Η ολομέλεια του Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων (και όχι μια υποτιθέμενη ομάδα μελών) θέλει να διευκρινίσει ότι στον Καλλικρατικό Δήμο Παλαμά δεν λειτουργεί ούτε μια παιδική χαρά (και όχι 44).
Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που θα δώσει λύσεις στο πρόβλημα των παιδικών χαρών , και δεν είμαστε διατεθειμένοι να εμπλακούμε σε ανευ λόγου διαμάχη με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή.
Άλλωστε το πρόβλημα ήταν γνωστό σε όλους απο πέρυσι, απλά η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής μας ανάγκασε να το επισημάνουμε σε συζήτηση που είχαμε ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ μαζί τους.
Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι ο σύλλογος μας δεν αποτελείται απο ανώνυμα μέλη - τα ονόματα των μελών του Δ.Σ. είναι δημοσιευμένα στον Ιστότοπο του Συλλλόγου. 


Ζητάμε μια ανθρώπινη πόλη για τα παιδιά μας .

Η Ολομέλεια
του Δ.Σ. του
συλλόγου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΒΑΣΩ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :
ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΛΟΥ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΡΙΤΑ ΜΑΡΓΕΛΗ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΕΒΑ
ΤΑΜΙΑΣ :
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ :
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ



Με βάση τις Φωτογραφίες που σας ξαναπαραθέτουμε παρακάτω ( Η κατάσταση των Παιδικών Χαρών ....) ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να κάνει πράξη τις Υποσχέσεις της, οτι θα αντικαταστήσει τα όργανα με καινούργια σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπει η Νομοθεσία :